agnieta.m parašė:
ta prame kodel ka dariau? nesupratau klausimo?
turbūt klausė kodėl liepė nutraukt metforminą ir ką darėt kad pavyko pastoti
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįagnieta.m parašė:
ta prame kodel ka dariau? nesupratau klausimo?
turbūt klausė kodėl liepė nutraukt metforminą ir ką darėt kad pavyko pastoti
Burburbur parašė:
turbūt klausė kodėl liepė nutraukt metforminą ir ką darėt kad pavyko pastoti![]()
na pastojus kaip suprantu jo nebereik? nesidomejau kode liepe nutraukt...o pastoti pavyko stimuliuojant letrozoliu,ir pries ovuliacija gavau ovitrele i pilva,ir kazkaip stebuklingai uzkibo...taip lat numeciau beveik 20kg gal tas dasidejo...dar dariausi,lapkriti laparaskopija ir kiausidziu dirlinga..tai gyd sake kad po operacijos 3,4men didesne tikimybe pastoti...taip ir pavyko,sausi pastojau;)
agnieta.m parašė:
na pastojus kaip suprantu jo nebereik? nesidomejau kode liepe nutraukt...o pastoti pavyko stimuliuojant letrozoliu,ir pries ovuliacija gavau ovitrele i pilva,ir kaz…
Jo, apie drilinga girdejau kad labai padeda. As galvojau kad liepe nutraukt dar nepastojus.
Burburbur parašė:
turbūt klausė kodėl liepė nutraukt metforminą ir ką darėt kad pavyko pastoti![]()
Taip, to klausiau
Burburbur parašė:
Jo, apie drilinga girdejau kad labai padeda. As galvojau kad liepe nutraukt dar nepastojus.
Aš taip pat supratau
agnieta.m parašė:
na pastojus kaip suprantu jo nebereik? nesidomejau kode liepe nutraukt...o pastoti pavyko stimuliuojant letrozoliu,ir pries ovuliacija gavau ovitrele i pilva,ir kaz…
Kg manau, kad tikrai prisidėjo prie sėkmės. Sveikinu, šaunuolė
ieva.88 parašė:
Taip, to klausiau![]()
teko badauti dvi savaites??♀️ bet noras beibio buvo didesnis uz nora maisto??♀️
agnieta.m parašė:
teko badauti dvi savaites??♀️ bet noras beibio buvo didesnis uz nora maisto??♀️
Ta prasme badaut?
Burburbur parašė:
Ta prasme badaut?![]()
tiesiogine
valiausi organizma...buvau bado klinikoj Jurmaloj
agnieta.m parašė:
tiesioginevaliausi organizma...buvau bado klinikoj Jurmaloj
![]()
ai tiksliai, atsiminiau
agnieta.m parašė:
tiesioginevaliausi organizma...buvau bado klinikoj Jurmaloj
![]()
sveika, parasykit daugiau, kaip sekesi? kiek kg netekote? organizmas issivale?
Mireta. 30 parašė:
sveika, parasykit daugiau, kaip sekesi? kiek kg netekote? organizmas issivale?
na tikrai nemeluosiu,kad buvo lengva..ir siaip ten salygos ir isvaizda tos klinikos kaip sovietiniais laikais...per 2sav,numeciau 11kg..ir po to gryzus 5sav laikiausi grieztos dietos,vadinama isejimas is bado
aisku ir toliau ziurejau ka dedu i burna...tai nukrto dar 8kg..
O ten klinikoje,kasdien turi viso kuno masaza,daktaras lanko du kart per diena...esi stebima
budavo taip pat mankstos,bet nevisada rasdavau jegu i jas nueiti..geriau nueidavau pasivaikscioti prie juros
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai