milda23 parašė:
Ar sitie linke seseliuoti?fotkinau jau po laiko,bet kai pamaciau negalejau patiket,nes lyginant su vakaryksciu nieko nebuvo
Siaip linkę.. o vakar irgi toki pat daretes?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįmilda23 parašė:
Ar sitie linke seseliuoti?fotkinau jau po laiko,bet kai pamaciau negalejau patiket,nes lyginant su vakaryksciu nieko nebuvo
FoxLady parašė:
Tai va, su sitais vis tikimes kad gal paryskes, bet vis tokie patys vaiduokliai..
Geriau easyhome, brangiau, bet bent nesuteikia tusciu vilciu. Turiu dar ju puse pa…
Aš dabar easyhome prisipirkau visa dežute. Gaudau lh pika.
Nors dar tik cd9, o išskyros per 4men planavimo pirma karta tokios “vaisingos”, neteke matyt net🤷♀️
milda23 parašė:
Nematau
FoxLady parašė:
Taip toki pat
Blackblackmagic parašė:
Nematau
Tada matau ko nera🤦♀️
FoxLady parašė:
Tai va, su sitais vis tikimes kad gal paryskes, bet vis tokie patys vaiduokliai..
Geriau easyhome, brangiau, bet bent nesuteikia tusciu vilciu. Turiu dar ju puse pa…
Bet as ir nesigruzinu del to
aisku butu gerai ir patikimesni salia turet 🤭
Ania5 parašė:
Nežinau, ginė man taip sakėgal nes srautas didelis? Bet kuriuo atveju man toli iki jų tai ir nevažiuočiau.
Ai nea, visasa viena budavau
nera ten tu zmoniu. Nebent kokia viena atvykusi gimdyti
milda23 parašė:
Deje linke, vienas gali but baltas, kitas su seseliuku🤷♀️
Snd irgi paskutini sita sugadinau irgi vos vos mates kazkas, tik per tel nelabai pavyko pagaut, bet imetu, gal matysis kazkas
BusKaipBus11 parašė:
Labai, labai liudna, kad taip susikloste 😢![]()
Laikykites 🫂
Great Mother parašė:
Labai liudna mums su tavimi. Laikykis ❤️ siunciu stiprybės ❤️
FoxLady parašė:
🥹 Laikykites❤️🩹❤️🩹❤️🩹
Ačiū merginos tikiuosi protas nepasimaišys visiškai.
ievaie parašė:
Apkabinu.. isgyvenu ta pati.. isivaizduoju skausma😭😭
Ačiū aš tai pat apkabinu, ir užjaučiu kiek jums laiko?
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai