Blackblackmagic parašė:
labai gaila bet niekada gyvenime nebuvo teisybes... kitos po kelis abortus dar pasidaro ir ka....
Kaip jums sekasi ?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįBlackblackmagic parašė:
labai gaila bet niekada gyvenime nebuvo teisybes... kitos po kelis abortus dar pasidaro ir ka....
Kaip jums sekasi ?
Great Mother parašė:
Labas rytas. Baltas testukas, lauksiu mm![]()
Pas mane kaip sarėmei užeina ir toki gana intensyvūs, na šiandien kol kas lengviau..bet aš šiaip dar tik iki vc nuėjus buvau..
BusKaipBus11 parašė:
Kaip ir galvojau, melagelis vakar buvo 😏
Kaip gaila
Laba ryta
Jus čia profes ov testuku
nesitestuoju aš daug, bet įdomumo dėlei pasidariau siandien ryte, seksiukas buvo vakar ir uzvakar nakti, o snd ryte tokie maudimai pilvo apačioj. Pagal programėlę ov turėtų būti šiandien, bet testas nėr dar toks rėkiantis kaip praieta men. Kazin gali buti pikas? Klausiau tik iš įdomumo, nes šiandien jau seksiuko vistiek nebus 😀 
stay_positive parašė:
Laba ryta![]()
O kokio gamintojo čia testai? Labai įdomus ryškumas. Paskutinis tai atrodo vienodai ryškios juostelės, kas reikštų teigiamą
daugiau nekartojot?
stay_positive parašė:
Laba ryta![]()
Jeigu 3 dienas praleidot, tai pikas arba praėjo ir dabar testai blanks, jei blanktų tai tai tikėtina pikas buvo vakar-užvakar (būna pikas laikosi ilgiau), o jeigu ryškės-pikas bus, ar 14-15CD testavotes?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai