Aviečių-uogienė parašė:
Pusryčiams morkų pyrago style avižų košė su šaukšteliu medaus, cinamonu, migdolais ir datulėm. Visai įdomiai gavosi!🥧🥕
Skaniai! Kaip darėt? Su morkom gal?
Aviečių-uogienė parašė:
Pusryčiams morkų pyrago style avižų košė su šaukšteliu medaus, cinamonu, migdolais ir datulėm. Visai įdomiai gavosi!🥧🥕
Brekčija parašė:
Tikrai taip, kitaip nebūtų morkų pyrago poskonio!🙂 Tik morkytes sutarkavau per smulkesnę tarką (ne burokinę). Avižos kapotos (ne dribsniai), tai per 15 min kartu viską ir suviriau į vientisą oranžinę masę.
tiesa, viriau sojų piene, bet manau gerai ir tiesiog su vandeniu gautųsi.
Vakarienei raudonųjų lęšių troškinys su cukinija, salierais, pomidorais ir pomidorų padažu (norėjos macniau, tai pomidorais nepasitenkinau 🤣). Cinkelis prieskoniuose: rūkyta paprika, ciberžolė ir šiek tiek kario. 😍

Aviečių-uogienė parašė:
Tikrai taip, kitaip nebūtų morkų pyrago poskonio!🙂 Tik morkytes sutarkavau per smulkesnę tarką (ne burokinę). Avižos kapotos (ne dribsniai), tai per 15 min kartu vi…
Gal reiks bandyt, aš irgi naudoju kapotas avižas, man jų tekstūra labai patinka, yra ko pakramtyti
aš irgi verdu augaliniuose pienuose, karvės pieno jau šimtą metų nebenaudoju...
Brekčija parašė:
Gal reiks bandyt, aš irgi naudoju kapotas avižas, man jų tekstūra labai patinka, yra ko pakramtytiaš irgi verdu augaliniuose pienuose, karvės pieno jau šimtą me…
Aha, na ir skaidulų gerokai daugiau nei dribsniuose. Užpilamų išvis nenaudoju - čia jau vos ne tas pats kas bandelę tada suvalgyt, nei su užpilama koše žaistis... 🤣
Aviečių-uogienė parašė:
Aha, na ir skaidulų gerokai daugiau nei dribsniuose. Užpilamų išvis nenaudoju - čia jau vos ne tas pats kas bandelę tada suvalgyt, nei su užpilama koše žaistis... 🤣…
Tikrai taip, užpilamos košės praktiškai desertui prilygsta, kai pažiūri sudėtį ir cukraus kiekį 🤦♀️ tas pats su granolom - praktiškai beveik neįmanoma nusipirkti geros sudėties, nepricukrintos, todėl geriausia pačiai darytis 😇
Pocahontas_ parašė:
Tortilija su viduje omletu,kumpiu,sūriu.Max skaniai ir sočiai!
Ir atrodo, ir skamba skaniai! 😍
O čia iš anekdotų kampelio. 🤣 Vyras pasiėmė darbą iš namų, nes šiandien turėjo būti dukrytės gimimo terminas, bet, deja, paleido namo laukti. Guliu, lyg jaučiu paruošiamuosius sąrėmius, bet neaiškius labai. Atnešė va... nėštukę savo pamaitint, kai pats "pietavo". Žvengiau iki ašarų 🤣 Nu nu... galvoju... Jau matau kaip maitinsimės grižę po gimdymo. 🤣

Aviečių-uogienė parašė:
Ir atrodo, ir skamba skaniai! 😍
Wow! Bajeristas tiesiog 😅 gurmaniška vakarienė
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai