Great Mother parašė:
Baltas. Bet as nenoriu dar liudet ir iskart nurasyt nes dar tikrai anksti. Darysiu dar tikrai pora dienusiandien net nebuvo planuose daryt
![]()
Oi tikrai yra vilties man mm diena dar buvo tik vaiduokliukas 😅
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįGreat Mother parašė:
Baltas. Bet as nenoriu dar liudet ir iskart nurasyt nes dar tikrai anksti. Darysiu dar tikrai pora dienusiandien net nebuvo planuose daryt
![]()
Saulėtekis parašė:
Va va ondar ir nebutinai bus si cikla
Great Mother parašė:
Va va ondar ir nebutinai bus si cikla![]()
Taip, čia jau kaip pasiseks, bet o gal😊
BusKaipBus11 parašė:
Pas mane ir balti 10dpo, pasidariau net du, kad isitikint, nu gal livsane savam stilui, bet skaitau kaip balta![]()
Aš visus livsane sunsudojau specaliai ir daugiau nepirksiu
nu kaip suprastėję, šakės!
Ania5 parašė:
Aš visus livsane sunsudojau specaliai ir daugiau nepirksiunu kaip suprastėję, šakės!
Aha, beveik visad gali izvelgt kazka😅 ir taip kiekviena diena, mintyse pagalvoji, o gal cia tikras, bet kita diena vel toks pat 😄
BusKaipBus11 parašė:
Pas mane ir balti 10dpo, pasidariau net du, kad isitikint, nu gal livsane savam stilui, bet skaitau kaip balta![]()
O kodel uzdaryt? Turit jau vaikučių?
nes nepasižymėjus
BusKaipBus11 parašė:
Aha, beveik visad gali izvelgt kazka😅 ir taip kiekviena diena, mintyse pagalvoji, o gal cia tikras, bet kita diena vel toks pat 😄
Taip, praeitą mėn taip ir apsigavau (manau bent)
šiam ciklui nusipirkau easy home. Tie juk nemeluoja?
Ania5 parašė:
Taip, praeitą mėn taip ir apsigavau (manau bent)šiam ciklui nusipirkau easy home. Tie juk nemeluoja?
![]()
As apie Drogo dabar taip galvoju ir tikiuosi kad nebus melagiai jeigu kazka ir parodytu
Great Mother parašė:
O kodel uzdaryt? Turit jau vaikučių?nes nepasižymėjus
![]()
Turiu du 😊 kazkaip buvau nusiteikus gimdyt ne veliau nei iki 37m, nors kazkada riba buvo iki 35, truputi prasiplete
Ania5 parašė:
Taip, praeitą mėn taip ir apsigavau (manau bent)šiam ciklui nusipirkau easy home. Tie juk nemeluoja?
![]()
As ju nebandzius, dauguma sake nemeluoja, bet ir tai maciau kazka apgavo🫣
Great Mother parašė:
As apie Drogo dabar taip galvoju ir tikiuosi kad nebus melagiai jeigu kazka ir parodytu![]()
Sitom tikriausiai labiausiai pasitikiu 😊
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai