lizaMthfr parašė:
O NIPT irgi galima daryti iki 13+5 savaitės? Ar dar vėliau?
Vėliau tikrai ne. Aš dariaus 13 sav ir man jau sake kad reikia greičiau daryt nes paskui per vėlu bus.
lizaMthfr parašė:
O NIPT irgi galima daryti iki 13+5 savaitės? Ar dar vėliau?
Vėliau tikrai ne. Aš dariaus 13 sav ir man jau sake kad reikia greičiau daryt nes paskui per vėlu bus.
lizaMthfr parašė:
Sveikos, merginos. Turiu tokį klausimą. Gal yra neštukių, kurios galimai turėjo imuninį nevaisingumą arba link to. Ką jūs darėte su skiepais neštumo metu? Gripo, ko…
Negali iššaukt dėl to, kad vakcina aktyvuoja kitus imuninius mechanizmus. O pažengusiame nėštume aplamai imuninis vaisiaus atmetimas neįmanomas. Tai svarbu tik pirmosioms savaitėms.
lizaMthfr parašė:
Sveikos, merginos. Turiu tokį klausimą. Gal yra neštukių, kurios galimai turėjo imuninį nevaisingumą arba link to. Ką jūs darėte su skiepais neštumo metu? Gripo, ko…
Sveika, skiepijausi nėštumo metu nuo gripo ir kokliušo, viskas buvo ok
Amuleda parašė:
Sveika, skiepijausi nėštumo metu nuo gripo ir kokliušo, viskas buvo ok![]()
As irgi skiepijausi nuo gripo, buvo 16 sav., viskas buvo ok.
Nuo kokliuso tuo metu nestukiu dar neskiepydavo, kai as laukiausi.
Man bunant 6 men. nescia, vyras susirgo gripu, temperatura 38-39C, nuo iprastiniu vaistu nekrito, nukrito tik pradejus gerti Tamiflu, is lovos nepakilo savaite, dar 3-4 savaites stipriai kosejo.
As uzsikreciau, bet skiepo deka simptomai pasireiske tik lengva sloga.
Jeigu ne skiepas, pagal tai kaip blogai jautesi vyras, as susirgusi gripu su puokste savo letiniu ligu buciau turbut atsidurus ligoninej, ir galejo gimti 6 men ankstukas arba netekti vaiko.
Gripas nescioms pavojingas, ypac gripas A.
RaudonaPieva parašė:
Galima atlikti bet kada nestumo metu, tik veliau atlikus ir gavus nepalanku rezultata, nebelieka pasirinkimo galimybes kaip elgtis, jeigu nenorima testi nestumo.
Amuleda parašė:
Sveika, skiepijausi nėštumo metu nuo gripo ir kokliušo, viskas buvo ok![]()
O Jūs turite problemas su imunitetu? Per stiprų arba per silpną?
lizaMthfr parašė:
O Jūs turite problemas su imunitetu? Per stiprų arba per silpną?
Pas mane buvo per stiprus, Rygoje atliekant IVF reikėjo LIT ir gėriau Prednisole imunitetui slopinti
Į skiepų temą. Aš nesiskiepyjau. Esmė tame, kad nėštumo metu organizmas turbūt dar labiau eliminuoja patekusius virusus ar bakterijas ir "neužsiima" sirgimu. Visi resursai nėštumo vystymuisi
Per tuos 9 mėnesius nė karto taip ir nesusirgau. Svarbiausia - griežta higiena(dušas ir nosies plovimas) grįžus iš vietų, kuriose kontaktuota su svetimais žmonėmis. Patikrinta visos šeimos. Mažiukas taip pat niekad neserga, nors būna krūvoj vaikų čiupinėjamas ir visų myluojamas
lizaMthfr parašė:
Aš skiepyjausi nuo kokliušo įprasta tvarka. Būčiau ir nuo gripo skiepyjusis, bet kadangi prasirgau juo pačioje nėštumo pradžioje tai jau buvo nebeverta ant sezono galo 🙂
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai