2026.06.28 11:53 (prieš 4 sav.)
Maniškė pet pirmą mėnesiuką 4-5 cm paaugo ir 1,3 kg.
Matės, kad panelė auga. Kai kurie rūbeliai ankšti pasidarė. Vilauritos 56 dydis jau mažas buvo, nors ūgis jos ir buvo 56 cm. Nors su ūgiu matavimu, tai visko būna. Įdomu kiek tiksliai pamatuoja. Aš visuomet pati matuoju. Nes pirmagimė mano gimė 56, o per pirmą vizitą vėl 56 pamatavo. Bet mačiau, kad visa persikreipus buvo, kojytės netiesios... Tai matuodavau ir dabar matuoju namuose tiksliai
Tik va šitos pupuliukės tik gimusios nebepamatavau pati, nors ir naujagimius labai sunku matuot, tokie įsitempę, tas kojytes taip sunku ištiest
O kaip su vaikučių raida? Man su antrąja viskas daug ramiau. Nieko neskaitinėju, streso per daug nekeliu. Galvytę laiko, kojytėmis aktyviai spardosi, įtampa vis laisvėja, tai dau laiminga gyvenu
Su pirmagime man kiekvienas keistesnis judesys ar garsai stresą keldavo, ar normalu 🙈
Pati šįkart irgi greit atsigavau, apart pilvuko ir pasilpusių raumenukų šiek tiek, jokio diskomforto nejaučiu... Bet nėštumo metu labai daug dėmesio skyriau tiek fiziniam, tiek emociniam pasiruošimui 😊 Tai tas laaabai padėjo