Akire12 parašė:
Man si knyga nepatiko ir net labai, tik jau nepamenu kodel,nes skaiciau pries 12metu🙈
Tas žurnalas tikrai puikus, pasilikau po pirmo vaikučio, reiks pasikartot :))
Akire12 parašė:
Man si knyga nepatiko ir net labai, tik jau nepamenu kodel,nes skaiciau pries 12metu🙈
Tas žurnalas tikrai puikus, pasilikau po pirmo vaikučio, reiks pasikartot :))
Ilona09 parašė:
Ar jau kas jaučia judesiukus 16savaite?😊
Taip galima pajausti
Neringage parašė:
Aš buvau praeita savaite ekoskope, negavau talono tai ejau i privačia. Labai patiko, labai gerai viskas matėsi, lelius juda kruta, rankytes visi pirštukai net matės…
Ką turėsit, jei ne paslaptis?
MaiaM45 parašė:
Ką turėsit, jei ne paslaptis?![]()
Dar vieną berniuką
Ilona09 parašė:
Ar jau kas jaučia judesiukus 16savaite?😊
jauciu, juokingai kutena pilveli is vidaus, kartais pavienius pakutenimus, kartais jau tokia rimta kutenimu salve, bet tada pora dienu jokiu judesiu,matyt jegas atstatineja.
Man geriau kad ir po viena kart per diena bet nors truputi
obscure parašė:
Sveikos. 19+2 sav, placenta užpakalinėje sienoje, tačiau judesių nejaučiu, ar kam yra taip? Visos giriasi, kad jaučia judesius, kad net darosi baisu...
Man 12+0 vizito metu sakė, kad placenta gale, tikėjaus judesius pajusti jau panašiai nuo 15 sav, nes su ankstesniais nėštumais taip būdavo. O jų vis nebuvo ir nebuvo..Kai nuėjau pas ginekolegę 18+0 pasakė, kad placenta priekyje. Ir suprask tu žmogau..
tai judesiukus jaučiu panašiai nuo 19 sav, nėra kad dažnai bet būna. Manau viskas tvarkoje ir pas jus, žinau kad norisi greičiau pajust, kad nusiramint, bet judesiukus ir jų dažnį berods tik nuo 24 sav pradeda vertinti.
MėnulioMama parašė:
Man 12+0 vizito metu sakė, kad placenta gale, tikėjaus judesius pajusti jau panašiai nuo 15 sav, nes su ankstesniais nėštumais taip būdavo. O jų vis nebuvo ir nebuv…
Ačiū
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai