RitaN parašė:
Nes pirmas buvo extra CP ir gydytoja sakė, kad dėl to negali skatinti
Labas. As jau pagimdžiau, pirmas buvo cp. Dabar jau pati. Skatino oksitacinu, pernešioti leido savaitę. Viskas puikiai. 😊
RitaN parašė:
Nes pirmas buvo extra CP ir gydytoja sakė, kad dėl to negali skatinti
Labas. As jau pagimdžiau, pirmas buvo cp. Dabar jau pati. Skatino oksitacinu, pernešioti leido savaitę. Viskas puikiai. 😊
inwaiting parašė:
Labai labai sveikinu🥰
inwaiting parašė:
Sveikinu. Aš vis dar puškuoju. Jau penktadienį guluosi skatinimui.
inwaiting parašė:
Džiugu girdėti! Man terminas ryt, važiuosiu į Santaras ir žiūrėsiu ką sakys, nes šiandien mano gydytoja tikrino kaklelį, tai visiškai uždaras, 2 cm, tai įdomu, ką ryt sakys Santarose... labai tikiuosi, kad ir man pavyks natūraliu būdu šį kartą
RitaN parašė:
Džiugu girdėti! Man terminas ryt, važiuosiu į Santaras ir žiūrėsiu ką sakys, nes šiandien mano gydytoja tikrino kaklelį, tai visiškai uždaras, 2 cm, tai įdomu, ką r…
Man šiandien ir terminas patikrino tai kol kas kaklelis uždaras 2.5cm penktadienį einu vel tikrintis
inwaiting parašė:
Didžiuliai sveikinimai!!! 😍🌸
2005 parašė:
Šiandien buvau Jonavoje patikrino viskas gerai jeigu nepagimdysiu pati birželio 2 atvažiuoti su visais daiktais skatinimui tikrino kakleli 2cm ir db pasirode šiekti…
kamštis yra kaip želė. po apžiūros gali būti kraujo, apžiūros metu trūkus kokiai kraujagyslei.
2005 parašė:
Šiandien buvau Jonavoje patikrino viskas gerai jeigu nepagimdysiu pati birželio 2 atvažiuoti su visais daiktais skatinimui tikrino kakleli 2cm ir db pasirode šiekti…
Man šiek tiek kraujo buvo kai pasišalino kamštis, tik labai nedaug, gyslelės..
inwaiting parašė:
Sveikinimai! 💐 kaip praėjo gimdymas? Kokio dydžio sūnelis?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai