Gardi parašė:
Kolegė tiesą sako, tikrai nesimatuokite svetimų scenarijų. O ką galite sau leisti - leiskite, kiek to reikia Jūsų ramybei 🙏🏻
Niekas ir nesakė, kad aš scenarijus sau taikau 🤣
Gardi parašė:
Kolegė tiesą sako, tikrai nesimatuokite svetimų scenarijų. O ką galite sau leisti - leiskite, kiek to reikia Jūsų ramybei 🙏🏻
Niekas ir nesakė, kad aš scenarijus sau taikau 🤣
Gardi parašė:
Ne į temą, bet matau turit vaikiuką vyresnį 5m. Ar jau pasakėte apie būsimą pagausėjimą? Jai ne kaip planuojat pranešti? Nes jau pradeda matytis ir nesugalvoju kaip pateikti visą tai , nes jai kaip visada sako nereikia nori būti viena 😀🙈
Emki parašė:
Ne į temą, bet matau turit vaikiuką vyresnį 5m. Ar jau pasakėte apie būsimą pagausėjimą? Jai ne kaip planuojat pranešti? Nes jau pradeda matytis ir nesugalvoju kaip…
Mes devinmeciui iteikeme dezute su kojinytem i echo foto
nesuprato pradzioje, ir matesi akyse nuliudimas kai suzinojo (irgi gerai buvo ir vienam). Taciau, kita diena buvo laimingas, kad jis bus ,,vyriausias brolis,,
Emki parašė:
Ne į temą, bet matau turit vaikiuką vyresnį 5m. Ar jau pasakėte apie būsimą pagausėjimą? Jai ne kaip planuojat pranešti? Nes jau pradeda matytis ir nesugalvoju kaip…
Mes turim 12 metų sūnų, kol kas nežino, bet jei viskas gerai, per Kalėdas pranešime. Tik dar nesugalvoju kaip
Tairoske parašė:
O darbe kada pranešite? Aš vis dar nesakiau, nežinau, kaip darbdavys reaguos.
Po poros savaiciu . Kai jau bus apie 18 sav.
Tairoske parašė:
O darbe kada pranešite? Aš vis dar nesakiau, nežinau, kaip darbdavys reaguos.
Aš jau pranešiau kai buvo 14sav, nes esu tik metus išdirbus pati nefainiai kursus , kad į mane investavo o dabar turės ieškoti ir kitą žmogų mokinti 😀
Kamillija parašė:
Po poros savaiciu . Kai jau bus apie 18 sav.
Supratau. Aš įtariu pasakysiu, kai bus kokia 16 savaičių, nes planuojamas kalėdinis renginys ir žinant savo savijautą dėl tolimos kelionės, nežinau ar vyksiu.
Emki parašė:
Aš šiek tiek pilnesnė, tai dar nesupranta, kad pasidariau dar labiau pilvota
kol kas nežino, nes aplinkiniams dar nesakome, nebent kas jau paklausia, o penkiametis tikrai vietoje "Laba diena" pradės vartoti "Labas, aš turėsiu brolį"
tai dar marinuojame naujieną. Bet mūsiškis labai nori, Dievui meldžiasi, kad brolį padovanotų, tai tikiuosi, kad ta naujiena patiks. Gruodžio pradžioje eisime į echo, gydytojas pakvietė atsivesti būsimą vyresnėlį, tai kažkada pranešim iki tol. Laukiam, kad pats kalbą užvestų
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai