Ellada parašė:
Ryte toks nedidukas, galėtum sakyt kad į wc savaitę neišėjęs 😁🙈 o vakare jau pūpso apvalesnis.
Man vakare oho koks issipucia, ryte tai nesuprasi ar jau nestumo ar dar tiesiog tas mano 😀😀😀
Ellada parašė:
Ryte toks nedidukas, galėtum sakyt kad į wc savaitę neišėjęs 😁🙈 o vakare jau pūpso apvalesnis.
Man vakare oho koks issipucia, ryte tai nesuprasi ar jau nestumo ar dar tiesiog tas mano 😀😀😀
Ellada parašė:
Toks keistas paradoksas 😁 darbe nenoriu, kad matytusi, nes dar nepasisakiau, o namie kai slampinėju, čiupinėju ir norisi didesnio 😃
Identiska situacija 😊😊
Kita savaite po vizito pas gydytoja- pasakysiu darbdaviui
bent jau taip planuoju
Po.saule parašė:
Mes su vyru diskutavome, kada vyrams darbe pasisakyti apie šeimos pagausėjimą ir planuojamą 1 mėn. tėvystės atostogas? Gal kas jau susidūrėte arba diskutavote su vy…
Pasisakys, kada as iseisiu i dekreta. Planuoju apie 32 sav
Kamillija parašė:
Toms, kurioms eina 17ta ssvaite, ar jau islenda pilvukai?![]()
Na ne 17sav man, bet gana anksti pasimatė.Apie 12sav jau daug kas pastebėjo,kad kažkas ne to. Rytoj jau bus 14 tai vis dažniau išgirstu ir repliku ar tik nebūsiu paneštėjus,nes nu lipa juodai tas pilvas ir eisena jau apsunkusi. Čia kogero todėl,kad nepirmas nėštumas,su pirmu 15sav tik itarinėt pradėjo,kad paneštėjus.
Kamillija parašė:
Identiska situacija 😊😊
Kita savaite po vizito pas gydytoja- pasakysiu darbdaviuibent jau taip planuoj…
Čia jūsų tas jau 20ties sav skanas? Aš užsirašius 12.16, bet iki tiek negaliu laukt, būtų jau gėda jei užklaustų kodėl pilvas auga 🤦 Reikia kažkaip susikaupti, pas mane situacija tokia, kad įsidarbinus sužinojau kad laukiuosi 🙈
Ellada parašė:
Čia jūsų tas jau 20ties sav skanas? Aš užsirašius 12.16, bet iki tiek negaliu laukt, būtų jau gėda jei užklaustų kodėl pilvas auga 🤦 Reikia kažkaip susikaupti, pas …
Pas mane tokia pati situacija. Kažkaip labai jaudinuosi pasakyti, nors tikiu, kad nėra ko. 😅 aš planuoju pasakyti beveik 18 savaitę, prieš Kalėdas.🤭
Kamillija parašė:
Toms, kurioms eina 17ta ssvaite, ar jau islenda pilvukai?![]()
Man dar tik 15 savaičių, bet vakar jau gavau sveikinimą iš svetimo žmogaus, kuris tiesiog pastebėjo
žinau, kad jau matosi, bet galvojau, kad dar gerai slėpiu po drabužiais
nėštumas antras.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai