Kaia parašė:
Man pirmas ultragarsas antradienįLaukiu ir tikiuosi, kad viskas atitiks laiką.
Oho, užjaučiu
Tikiu ir linkiu, kad šį kartą viskas būtų gerai. Lauksime žinios.❤️
Kaia parašė:
Man pirmas ultragarsas antradienįLaukiu ir tikiuosi, kad viskas atitiks laiką.
Oho, užjaučiu
Tikiu ir linkiu, kad šį kartą viskas būtų gerai. Lauksime žinios.❤️
Folgute parašė:
Dėl miego man padėjo perkelti folio rūgšties vartojimą į dienos metą ir vakarais geriu magnio bisglicinatą. Nėra stebuklai, bet nors šiek tiek pamiegu. Ir miegoti n…
Pabandykit melatonina ir valerijono lasiukus, kai kuriem sie du papildai labai sureguliuoja miega
Beržė parašė:
na bet niekada neliūdna ;)
vat nakties miegas pas mane irgi nestebuklai.. aš labai dažnai prabudinėju, vartau…
Aš irgi kas dvi valandas prabudinėju 🙂 bet ir netrūksta man to miego. Nors per pietus mielai pasnausčiau, o jau kokią 19-20 val. Galiu eit miegoti😂
Viktorija10001 parašė:
Aš irgi kas dvi valandas prabudinėju 🙂 bet ir netrūksta man to miego. Nors per pietus mielai pasnausčiau, o jau kokią 19-20 val. Galiu eit miegoti😂
aš ir 19-20 mielai eičiau
bet tada jaučiu iš vis prabusčiau 11-12 h
ir tada iki 6 ryto vartalionės lovoj
loveis.. parašė:
Sveiki, gal galime pakalbeti apie jausmus gimdymo metu ir skausma? Kiek zinu epidiuras, jeigu suveikia, tai tu nejauti to skausmo isvis beveik. Labai idomu patirtys…
Neesu gimdžiusi, bet kiek žinau užsienyje epidūrą leidžia viso gimdymo metu, Lietuvoje kiek girdėjau iš aplinkinių gimdžiusių, jeigu kaklelis atsivėręs berods 7 cm jau nebeleidžia epidūro, o ir šiaip epidūro nebeleidžia stanginantis, kad moteris jaustų sąrėmius ir greičiau pagimdytų. Tad Lietuvoje net ir su epidūru tikrai nebus taip, kad nieko nejaus, bet epidūro pagalba bus ženkliai lengviau.
Beržė parašė:
na bet niekada neliūdna ;)
vat nakties miegas pas mane irgi nestebuklai.. aš labai dažnai prabudinėju, vartau…
Oj aš tai atostogauju jau 10metų. Jei vaikų auginima galima atostogom pavadint. Tai kažkaip dabar greit miegot nusirašau apie 9kokia,nes niekad nežinau kokia naktis laukia ramesnė ar darbingesnė. Nors iš esmės aš jau ant tiek ipratusi nemiegot,kad jau jei ir pasitaiko rami naktis kai mažas skaniai miega tada vistiek randu progu pablūdyt. Tai atsigert reik tai dar kanors.
O jūs ar esate prašinešusi apie nėštumą? Jei fizinis darbas gal atsižvelgtų į nėštumą,nors jei kalba eina apie sutarima su kolegom ir panašiai tai krūvio mažinimas nepadės.🥲
Spurgytukė parašė:
Oj aš tai atostogauju jau 10metų. Jei vaikų auginima galima atostogom pavadint. Tai kažkaip dabar greit miegot nusirašau apie 9kokia,nes niekad nežinau kokia naktis…
Jūsų atostogos rimtesnės nei bet kuris darbas
kelis vaikus auginti reikia daug jėgų ir kantrybės :))
ne fizinis darbas, dabar tik 9 savaitė baiginėjasi, pati pirmą kart laukiuosi, tai sakiau be 3 mėnesių darbe tikrai nieko nesakysiu... o kad ir anksčiau pasakyčiau tai nieko nepakeistų ..
Man baisiausias prisiminimas iš gimdymo - epidiūras😅. Skaudžiai labai leido, plius pyksta kai judu, o sakau, ka man daryt, jei sąrėmių juk nevaldau.. Sako, na, tada jei ne ten įdursiu tai tada ir dar ko nors nebevaldysi🙈.
O visgi nutirpo paskui viena pusė absoliučiai, o kitoj skausmas begalinis, žodžiu netolygiai pasiskirstė. Tai reikėjo iš naujo išimt adatą ir įdėt. Ir galų gale vis tiek cezaris buvo. Na, o su antru pagimdžiau be jokių epidūrų, vandenyje, ir ačiū Dievui viskas praėjo♥️
Rouzė parašė:
Man baisiausias prisiminimas iš gimdymo - epidiūras😅. Skaudžiai labai leido, plius pyksta kai judu, o sakau, ka man daryt, jei sąrėmių juk nevaldau.. Sako, na, tada…
Rouzė parašė:
Man baisiausias prisiminimas iš gimdymo - epidiūras😅. Skaudžiai labai leido, plius pyksta kai judu, o sakau, ka man daryt, jei sąrėmių juk nevaldau.. Sako, na, tada…
Mano sesė buvo epidiūro rinkinį nusipirkus net nespėjo panaudot. Paskui sako tau perleisiu. Ai kažkaip nelabai sužavėjo ta mintis,kad kažkas gali būt leidžiama dar į nugarą. Šiaip per kiekviena gimdymą ir taip oksitocino suleidžia,kad ne taip skaudėtų. Aišku itariu su epidiūrų nesulyginsi,bet vis geroau nei nieko🙂🙂🙂 paskutinis toks nesmagus gimdymas buvo todėl,kad atėjau pasimetusi su gimdymo baime ir tas skausmas aštresnis nei dviejų pirmūjų. Žodžiu ir supykine buvo ir galva svaigt pradėjo. Dar labiau pasimečiau jau kaip ir blūdyt buvau pradėjus. Sakau viskas nualpsiu nieko aš jum nebeišstumsiu. Tai greit suruošė mane ten nes jau ir buvo laikas stumt. Dar ir per stumima sugebėjau pasiginčyt su daktare🤣🤣🤣t.y per stumimo tarpą.
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai