Kamiliukė parašė:
Kažkaip paskaitau kitų merginų pojūčius ir susirūpinu.🥺 Kažkaip fu fu fu nepykina, tik krūtinė jautri, pilvo pūtimas ir tūliko dažnesnis poreikis. Miego kuo toliau …
O kiek jums laiko? ☺️
Kamiliukė parašė:
Kažkaip paskaitau kitų merginų pojūčius ir susirūpinu.🥺 Kažkaip fu fu fu nepykina, tik krūtinė jautri, pilvo pūtimas ir tūliko dažnesnis poreikis. Miego kuo toliau …
O kiek jums laiko? ☺️
Ladylady parašė:
O kiek jums laiko? ☺️
Pagal šitą tėvų darželio skaičiuoklę 6 savaitės šiandien 😇
Sveikos. Man dabar 6+3, vakar pradėjau teplioti šviežiu krauju, nuvykau į priėmimą pasitikrinti, matė tik puslytę, bet ji tuščia. Daugiau nei vakare nei šiandien nekraujuoju nei biški. Ar gali būti, kad tas ligoninės echoskopas tiesiog prastesnės kokybės ir nematė dar tokiu laiku? Nesuprantu savo savijautos, nėštumo simptomai visi stiprūs, patepliojo krauju tik kelis kartus, ten nieko nemato... gal kuri esat turėjusi panašios patirties?
Tirė parašė:
Sveikos. Man dabar 6+3, vakar pradėjau teplioti šviežiu krauju, nuvykau į priėmimą pasitikrinti, matė tik puslytę, bet ji tuščia. Daugiau nei vakare nei šiandien ne…
labukas,
parašyk šį klausimą į Planuojančios 2026 m mažylius, ten didesnė tikimybė kad tau atsakys
nes čia žinai manau irgi daug tiesiog "naujokių"
Airo parašė:
Ryte labai pykina... ir siaip visa diena toks jausmas skrandis sustojes bet valgau ziauriai daug nors ir pykina 😂😂 antradieni 8sav dar pas gine nebuvau manau 10sav …
8 pilnos savaites ir prasidejo skrandžio cirkai. Pavalgau ir viskas stovi, vis diena lyg tioj tuoj🤮
Nebezinau ka ir valgyti... su pirmu vemimas budavo tik pabudus tuščiu skrandžiu iki 8 men, baosu kad ir šis "malonimas" neužsibūtu😮💨
Tirė parašė:
Sveikos. Man dabar 6+3, vakar pradėjau teplioti šviežiu krauju, nuvykau į priėmimą pasitikrinti, matė tik puslytę, bet ji tuščia. Daugiau nei vakare nei šiandien ne…
nestumo simptomai gali islikti net ir po persileidimo dar kelias savaites. Paziurekite e.sveikatoj ka raso po vizito, bet siaip tokiu metu jau turetu matytis embrionas. Nebent jusu nestumas neatitinka pagal menstruacijas
Tirė parašė:
Nenoriu liūdinti, bet kai man nustatė nesivystantį nėštumą (turėjo būti apie 7 savaites, o buvo tik 5), tai nėštumo simptomus jaučiau iki persileidimo, kuris natūraliai įvyko dar po poros savaičių...
Tirė parašė:
Labas man kai buvo 6+3 dienos irgi tik puslyte mate. Dabar 8 savaite, vakar jau ir plakanti sirdele pasimate pagal viska vaikucio dydis 7 savaites tai panasu ovuliacija velesne buvo. O kiek skaičiau internete ir verkiau tas dvi savaites. Patariu neprarasti vilties, jeigu yra galimybe apsilankyti pas psichologe.
Asmeniskai kas nusiraminti padejo tai i chatgpt rasiau kiekviena diena ir klausinejau. Kazkaip nuramindavo ❤️
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai