Sūrio ir svogūnų sriuba
Ingredientai: Vanduo - 3 litrai, Mėsa - 200 gramai, Svogūnai - 10 vienetai, Sviestas - 100 gramai, Grietinėlė - 250 mililitrai, Fermentinis sūris - 450 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis, Pistacijos - 1 sauja.
Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite. Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Kiaulieną ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą. Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min. Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas. Skanaus!