Sūrio ir svogūnų sriuba

Ingredientai: Vanduo - 3 litrai, Mėsa - 200 gramai, Svogūnai - 10 vienetai, Sviestas - 100 gramai, Grietinėlė - 250 mililitrai, Fermentinis sūris - 450 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai, juodieji - 1 žiupsnelis, Pistacijos - 1 sauja.

Vandenį supilkite į puodą ir užvirinkite. Į puodą sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, jautienos arba kiaulienos gabaliukus. Uždengus troškinti iki 45 min. Kiaulieną ir svogūnus prieš dedant į puodą pakepinkite svieste tol, kol svogūnai įgaus gražią auksinę spalvą. Po to į puodą supilti grietinėlę, prieskonius, smulkiai sutarkuotą sūrį. Išmaišykite ir virkite dar 2-3 min. Galiausiai į sriubą suberkite išlukštentas pistacijas. Skanaus!

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.