Šventinis šokoladas

Ingredientai: Mėtiniai ledinukai - 20 vienetai, Baltasis šokoladas - 500 gramai, Juodasis šokoladas - 500 gramai.

Ledinukus susmulkinkite, išklokite jais kepimo skardą su pergamentiniu popieriumi arba folija. Atskirai ištirpinkite juodąjį ir baltąjį šokoladą, užpilkite ant ledinukų (pilkite pakaitomis, kad spalvos susimaišytų). Porą valandų palaikykite šaltoje vietoje, kad sustingtų, patiekite supjaustę norimo dydžio gabaliukais.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.