Tiršta špinatų sriuba

Ingredientai: Špinatai - 200 gramai, Bulvės - 2 vienetai, Morkos - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Sultinys - 2 stiklinės, Grietinėlė, 35 % riebumo - 1.5 stiklinės.

Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Susmulkinkite nuskustas morkas, paprikas, svogūną, pakepinkite ir pabarstykite prieskoniais. Sudėkite smulkintą česnaką ir taip pat pakepinkite. Supilkite pusę stiklinės sultinio ir sudėkite špinatus. Sudėkite supjaustytas virtas bulves, maišydami kiek patrinkite. Troškinkite apie 10 minučių. Tuomet supilkite likusį sultinį, išmaišykite. Viską pertrinkite smulkintuvu. Sutrintą sriubą pilkite atgal į troškintuvą, įmaišykite į ją grietinėlę ir užvirinkite ant silpnos ugnies. Išpilstykite į lėkštes. Skanaus!

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.