Ungurio kukulaičiai
Ingredientai: ungurio file - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 2 vienetai, vegetos - 0 saujelės, Svogūnas - 1 vienetas, Česnako skiltelių - 4 vienetai, Džiūvėsėlių apvoliojimui - 0 saujos, batono - 200 gramai, Pieno - 0.5 litro, Aliejaus - 1 valgomasis šaukštas.
Batoną pamerkti piene. Ungurio filė sumalti mėsmale, kartu permalti svogūną, česnaką ir piene išmirkytą batoną. Į masę sudėti kiaušinius, prieskonius, formuoti kukulaičius, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti karštame aliejuje apverčiant iš abiejų pusių, kol įgaus aukso spalvą. Valgyti su pomidorų, grietinės ir sviesto padažu arba su majonezu sumaišytu su krienais.