Užkandėlė šampinjonų kepurėlėse
Ingredientai: Šampinjonai - 6 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Virtos bulvės - 2 vienetai, Sviestas - 100 gramai, Pienas - 100 mililitrai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušinio trynys - 1 vienetas.
Nupjaukite pievagrybių kotelius ir išimkite truputėlį minkštimo, kad pievagrybiuose liktų laisvos vietos. Kepurėles sudėkite į orkaitę ir pakepkite and vidutinės ugnies 5-10 minučių. Įkaitinkite keptuvę it joje pakepinkite smulkintus svogūnus, tuomet suberkite smulkintą pievagrybių minkštimą su koteliais ir dar šiek tiek pakepkite. Iš virtų bulvių paruoškite bulvių košę su sviestu. Į košę sudėkite kepintus svogūnus su grybais ir pagardinkite prieskoniais. Paruošta mase įdarykite kepintus pievagrybius, viršūnėles patepkite kiaušinių tryniu. Taip įdarytas grybų kepurėles dar kartą dėkite į orkaitę ir kepkite, kol viršūnėlės apskrus.