Užkepta žuvis su omletu
Ingredientai: Žuvies (menkės, lašišos ar kt.) filė - 500 gramai, Kiaušiniai - 5 vienetai, Graikiniai riešutai - 50 gramai, Citrinos sultys - 3 arbatiniai šaukšteliai.
Žuvį supjaustykite 5-7 cm gabaliukais, pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir pipirais, palikite marinuotis pusvalandžiui. Kepimo formą aukštais kraštais ištepkite riebalais, sudėkite žuvį ir apkepkite orkaitėje 10 minučių. Kiaušinius išplakite iki putų, įberkite į juos druskos ir pipirų, jei norite - ir kapotų riešutų bei žalumynų. Užpilkite žuvį. Kepkite dar 10-15 minučių, kol omletas gražiai apskrus. Jei kepamas omletas pradės pūstis, pabadykite jį šakute.