Vaisiai šokolade

Ingredientai: Obuoliai - 1 vienetas, Kriaušės - 1 vienetas, Braškės - 250 gramai, Pienas - 250 gramai, Sviestas - 100 gramai, Cukraus pudra - 5 valgomieji šaukštai, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas.

Obuolius ir kriaušes nulupkite, papjaustykite, keletą minučių pavirkite (braškių virti nereikia). Perverkite dantų krapštukais. Palikite nudžiūti. Tuo tarpu iš pieno, sviesto, krakmolo, kakavos ir cukraus pudros virkite šokoladą. Maišykite, kol išeis vienalytė masė. Karštame šokolade pamirkykite vaisius, pavoliokite riešutuose ir palikite sustingti.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.