Vaisiai šokolade

Ingredientai: Obuoliai - 1 vienetas, Kriaušės - 1 vienetas, Braškės - 250 gramai, Pienas - 250 gramai, Sviestas - 100 gramai, Cukraus pudra - 5 valgomieji šaukštai, Kakava - 2 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas.

Obuolius ir kriaušes nulupkite, papjaustykite, keletą minučių pavirkite (braškių virti nereikia). Perverkite dantų krapštukais. Palikite nudžiūti. Tuo tarpu iš pieno, sviesto, krakmolo, kakavos ir cukraus pudros virkite šokoladą. Maišykite, kol išeis vienalytė masė. Karštame šokolade pamirkykite vaisius, pavoliokite riešutuose ir palikite sustingti.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.