Vaisinė manų košė su riešutais
Ingredientai: Manų kruopos - 50 gramai, Pienas - 185 mililitrai, Vanilė - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 10 gramai, Cukrus - 20 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Riešutai - 10 gramai, Konservuoti vaisiai - 50 gramai, Abrikosų marmaledas - 50 gramai, Drus.
Išvirkite manų košę su pienu, greitai ją maišydami sudėkite nešildytą sviestą, su cukrum išplaktą kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį, vanilę ir kapotus riešutų branduolius. Masę dėkite į riebalais išteptą keptuvę, viršų sulyginkite, apibarstykite cukrumi ir pastatykite 5–7 minutėms į karštą orkaitę. Patiekite su konservuotais vaisiais, riešutais ir abrikosų padažu arba vaisių sunka.