Vaniliniai keksiukai su sviestiniu kremu

Ingredientai: Miltai - 150 gramų, Sviestas - 130 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Cukrus - 130 gramų, Pienas - 2 valgomieji šaukštai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanilės ekstraktas - 0 arbatinių šaukštelių, Cukraus pudra - 70 gramų, Sviestas.

Kiaušinius sumaišykite su 2 šaukštais cukraus. Labai gerai išplakite. Kitame inde sviestą išplakite su likusiu cukrumi iki baltumo, purumo. Supilkite kiaušinių plakinį ir viską perplakite kartu. Supilkite pieną, vanilės ekstraktą ir vėl gerai perplakite. Kepimo miltelius sumaišykite su miltais. Įsijokite į indą su šlapia mase. Perplakite. Keksiukų skardą išklokite popieriniais sijonėliais, juos ne iki viršaus pripildykite tešla. Kepkite iki 190°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Kol kepa keksiukai, paruoškite kremą. Cukraus pudrą išplakite su minkštu, kambario temperatūros sviestu, įpilkite pieną, vanilės ekstraktą ir perplakite. Keksiukus atvėsinkite ir aptepkite kremu. Keksiukus su kremu galima papuošti uogomis, pabarstyti šokoladu, spalvotais pabarstukais... Labai skanus ir tikrai paprastai paruošiami keksiukai.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

10,00 €
74 | 6-9 mėn.
10,00 €
34 | 6 | XS