Varškės apkepas su džiovintais vaisiais ir medumi

Ingredientai: Varškė - 500 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pienas - 300 mililitrai, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 25 gramai, Medus - 150 gramai, Cukrus - 75 gramai, Citrinos žievelė - 20 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Razinos - 100 gramai.

Varškę ištrinkite su kiaušiniais, įpilkite pieno, įdėkite miltų, medaus, cukraus, tarkuotos žievelės, druskos ir džiovintų vaisių (tinka razinos, abrikosai ir pan.), gerai išmaišykite. Supilkite į riebalais išteptą kepimo formą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 45 minutes.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.