Vištiena saldžiai aštriame padaže

Ingredientai: Rudas cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai, Imbieras - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakas - 2 skiltelės, Čili - 1 valgomasis šaukštas, Vištienos krūtinėlė - 4 vienetai, Aliejus -.

Nedideliame dubenėlyje išmaišyti rudąjį cukrų, medų, sojos padažą, imbierą, česnaką ir čili padažą. Nestipriai pasūdykite vištienos gabaliukus ir kepinkite juos įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Tuomet apipilkite paruoštu padažu. Troškinkite ant nedidelės ugnies, maždaug 10 minučių, kol padažas sutirštės.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.