Vištiena su paprika

Ingredientai: Viščiukas - 1 vienetas, Svogūnai - 2 vienetai, Raudona paprika - 1 vienetas, Geltona paprika - 1 vienetas, Pomidorai - 3 vienetai, Pomidorų pasta - 30 gramai, Sviestas - 40 gramai, Sūris - 40 gramai.

Viščiuką nuplaukite ir apsausinkite, mėsytę supjaustykite stambiais gabalais, sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Troškinkite, kol mėsa bus pusiau paruošta. Paprikas (be sėklų) supjaustykite kubeliais, pomidorus sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite. Sudėkite daržoves į puodą su mėsa, pagal skonį įberkite druskos. Sudėkite pomidorų pastą, sviestą, pakaitinkite, pagardinkite prieskoniais, išmaišykite. Baikite troškinti. Porcijas apipilkite daržovių padažu, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite savo nuožiūra ir patiekite.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.