Vištiena su ryžiais visai šeimai

Ingredientai: Maža višta - 1 vienetas, Ryžiai - 200 gramai, Sviestas - 50 gramai, Sultinys - 600 mililitrai, Pomidorų padažas - 3 valgomieji šaukštai, Fermentinis sūris - 200 gramai.

Patroškinkite vištą, ryžius išplaukite ir patroškinkite su sviestu,kol paruduos. Tada supilkite sultinį ir pavirkite ryžius. Įdėkite šaukštą pomidorų tyrės, įberkite druskos, pipirų, uždenkite ir patroškinkite. Kai išvirs, išmaišykite, sudėkite į kitą, sviestu išteptą indą, perdėdami vištieną be kaulų, šviežius pjaustytus pomidorus, pabarstykite sutarkuotu sūriu. Viską apdėkite ryžiais, sulyginkite, apšlakstykite ištirpintu sviestu ir pakaitinkite orkaitėje.

Susiję straipsniai

Nematomas obuolių pyragas

Nematomas obuolių pyragas taip vadinasi, nes tešlos jame beveik nesimato - vien tik gausybė obuolių.

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.