Vištienos ir ananasų salotos krepšeliuose
Ingredientai: Konservuoti ananansai - 200 gramai, Vištienos filė - 200 gramai, surio - 70 gramai, Česnakas - 2 skiltelės, Lazdyno riešutai - 50 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Druska, Pipirai - 1 žiupsnelis, Tešlos krepš.
Vištieną išvirkite su trupučiu druskos, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Ananasus taip pat smulkiai supjaustykite. Sūrį sutarkuokite. Česnaką labai smulkiai sukapokite arba perspauskite spaustuku. Riešutus paskrudinkite keptuvėje be riebalų, sukapokite peiliu. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir sutarkuokite arba supjaustykite nedideliais gabaliukais. Visus ingredientus sumaišykite, salotas užtaisykite majonezu, pagardinkite druska, pipirais. Gautomis salotomis įdarykite tešlos krepšelius ar šaukštelius, papuoškite žalumynais, skrudintų riešutų gabaliukais. Puikus užkandis šventiniam stalui.