Vištienos ir paprikų mišrainė
Ingredientai: Vištienos filė - 300 gramai, Paprika saldžioji (įvairių spalvų) - 200 gramai, Svogūnas - 100 gramai, Vyno actas - 3 valgomieji šaukštai, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio, Druska, pipirai, čili pipirai - 1 žiu.
Vištienos krūtinėlę išvirkite, atvėsinkite ir suplėšykite. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, jeigu nemėgstate jo aštrumo, tai nuplikykite verdančiu vandeniu, skonis bus švelnesnis. Paprikas supjaustykite plonais šiaudeliais. Pasiruoškite užpilą - visus jam skirtus ingredientus gerai išplakite šakute. Užpilą supilkite ant mišrainės, išmaišykite. Mišrainę patiekite su skrebučiais, krekeriais, galite ją sumaišyti su mėgiamų salotų lapais - bus dar gaiviau.