Vištienos krūtinėlės aštriame marinate

Ingredientai: Vištų krūtinėlė - 3 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Paprika - 2 vienetai, Aitrioji paprika - 1 vienetas, Vyno acto - 3 valgomieji šaukštai.

Paprikas smulkiai supjaustyti, suberkite į blenderį. Ten pat supilkite actą, alyvuogių aliejų, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išplakite, kad gautųsi vientisa masė. Vištų krūtinėles perpjaukite išilgai. Ant gabalėlių pilkite paruoštą padažą ir kruopščiai ištepkite. Marinuokite mažiausiai 10 min. Jei neskubate, marinuokite ir visą naktį. Į keptuvę pilkite aliejaus, jį įkaitinkite ir kepkite krūtinėlę.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.