Vištienos krūtinėlės aštriame marinate
Ingredientai: Vištų krūtinėlė - 3 vienetai, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Paprika - 2 vienetai, Aitrioji paprika - 1 vienetas, Vyno acto - 3 valgomieji šaukštai.
Paprikas smulkiai supjaustyti, suberkite į blenderį. Ten pat supilkite actą, alyvuogių aliejų, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išplakite, kad gautųsi vientisa masė. Vištų krūtinėles perpjaukite išilgai. Ant gabalėlių pilkite paruoštą padažą ir kruopščiai ištepkite. Marinuokite mažiausiai 10 min. Jei neskubate, marinuokite ir visą naktį. Į keptuvę pilkite aliejaus, jį įkaitinkite ir kepkite krūtinėlę.