Vyniotinis su grybais
Ingredientai: Brokoliai - 300 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Miltai - 3.5 valgomojo šaukšto, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pievagrybiai - 400 gramai, Lydytas sūris - 100 gramai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 30 gr.
Brokolius išvirkite ir sutrinkite smulkintuvu. Išplakite kiaušinius, po truputį įmaišydami miltus, sodą, druską, sudėkite brokolius ir viską vėl išplakite. Skardą išklokite riebalais suteptu kepimo popieriumi, ant viršaus paskleiskite masę. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 20 minučių. Kol pagrindas kepa, paruoškite įdarą. Supjaustykite grybus ir svogūną, apkepkite, sudėkite į smulkintuvą kartu su lydytu ir kietu sūriu bei grietine, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, pertrinkite iki vienalytės masės. Ištepkite pagrindą ir atsargiai susukite savo vyniotinį, palaikykite 1-1,5 val. šaldytuve, prieš patiekdami supjaustykite.