Vyniotinis su grybais

Ingredientai: Brokoliai - 300 gramai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Miltai - 3.5 valgomojo šaukšto, Soda - 0.5 arbatinio šaukštelio, Pievagrybiai - 400 gramai, Lydytas sūris - 100 gramai, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Svogūnas - 1 vienetas, Sviestas - 30 gr.

Brokolius išvirkite ir sutrinkite smulkintuvu. Išplakite kiaušinius, po truputį įmaišydami miltus, sodą, druską, sudėkite brokolius ir viską vėl išplakite. Skardą išklokite riebalais suteptu kepimo popieriumi, ant viršaus paskleiskite masę. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 20 minučių. Kol pagrindas kepa, paruoškite įdarą. Supjaustykite grybus ir svogūną, apkepkite, sudėkite į smulkintuvą kartu su lydytu ir kietu sūriu bei grietine, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, pertrinkite iki vienalytės masės. Ištepkite pagrindą ir atsargiai susukite savo vyniotinį, palaikykite 1-1,5 val. šaldytuve, prieš patiekdami supjaustykite.

Susiję straipsniai

Skaniausi karšti sumuštiniai su varške ir kumpiu

Labai skanūs karšti sumuštiniai! Juos galima pagaminti su įvairiais priedais, tad tai puikus pasirinkimas, jeigu norite sunaudoti įvairius likučius.

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Skelbimai

45,00 €
39 | 25,3 cm | 5½ - 6
5,00 €
34 | 6 | XS