Ananasai plutelėje
Ingredientai: Ananasai - 1 vienetas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kvietiniai miltai - 200 gramai, Baltas vynas - 250 gramai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.
Nulupkite ananaso žievę, išpjaukite šerdį, supjaustykite minkštimą maždaug 7 mm žiedais ir juos nusausinkite. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, žiupsneliu druskos, sumaišykite su miltais ir praskieskite vynu. Į gautą tešlą įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Ananasų žiedus po vieną merkite į tešlą ir kepkite aliejuje. Keptus ananasų žiedus dėkite į serviravimo lėkštę ir pabarstykite cukraus milteliais.