Ananasai plutelėje

Ingredientai: Ananasai - 1 vienetas, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kvietiniai miltai - 200 gramai, Baltas vynas - 250 gramai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.

Nulupkite ananaso žievę, išpjaukite šerdį, supjaustykite minkštimą maždaug 7 mm žiedais ir juos nusausinkite. Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, žiupsneliu druskos, sumaišykite su miltais ir praskieskite vynu. Į gautą tešlą įmaišykite standžiai išplaktus baltymus. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Ananasų žiedus po vieną merkite į tešlą ir kepkite aliejuje. Keptus ananasų žiedus dėkite į serviravimo lėkštę ir pabarstykite cukraus milteliais.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!