Apkepti "lizdeliai" su įdaru
Ingredientai: Žuvie filė - 500 gramai, Batonas - 400 gramai, Svogūnai - 200 gramai, Pienas - 500 mililitrai, Fermentinis sūris - 150 gramai.
Svogūnus, žuvį ir žoleles smulkiai supjaustykite, sumaišykite indelyje ir pagardinkite druska bei pipirais. Sūrį sutarkuokite. Batoną supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais. Kiekvieną griežinėlį trumpam pamerkite į pieną, labai lengvai spustelėkite, kad pienas nuvarvėtų. Kepimo formą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją batono riekeles. Kiekvienoje riekelėje išimkite šiek tiek minkštimo, kad ant pačio dugno jo dar šiek tiek liktų ir įdarykite žuvies ir svogūnų mase. Viršų patepkite majonezu ir kepkite 40-45 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių. Tuomet apibarstykite kepinėlius sūriu ir pakepkite dar 5 minutes.