Avienos kepsneliai

Ingredientai: Aviena - 1 gabalas, Raudonas vynas - 200 mililitrai, Mėtos - 0.5 reikės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.

Mėsą supjaustykite riekutėmis, sudėkite į puodą ir užpilkite paruoštu aliejaus, vyno ir smulkintų mėtų mišiniu. Palikite marinuotis šaldytuve 3-4 val. Kepkite ant grotelių. Kad mėsa būtų sultinga, po grotelėmis pastatykite skardą su vandeniu ir likusiu marinatu. Patiekite su daržovėmis ir skrebučiais.

Susiję straipsniai

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.

Kaip pasigaminti naminius ledus be ledų gaminimo aparato?

Dalinamės paprastu metodu, kaip sušaldyti puikiausius ledus be ledų gaminimo aparato. Jums tereikės kepimo formos ir plakimo šluotelės.