Avietinis pyragas
Ingredientai: Žemės riešutų sviestas - 0.5 stiklinės, Grietinėlės sūris - 220 gramai, Cukraus pudra - 1.5 stiklinės, Vinilinas - 1 arbatinis šaukštelis, Grietinėlė - 1 stiklinė, Aviečių džemas - 0.5 stiklinės, Biskvitiniai sausainiai - 14 vienetai, Avietės.
Riešutų sviestą ištrinkite su grietinėlės sūriu. Suberkite cukraus pudrą, vaniliną ir pusę stiklinės grietinėlės. Viską gerai išmaišykite, kol gausis vientisa masė. Tuomet supilkite likusią grietinėlę ir plakite dar kelias minutes, kol gausis kremo konsistencijos masė. Atskirame indelyje sumaišykite džemą ir trečdalį stiklinės vandens. Masė gali gautis skystoka. Į kepimo formą dėkite 3 šaukštus paruošto džemo, viršų padenkite puse turimų sausainių ir vėl dėkite visą likusį džemą. Viršų padenkite puse paruoštos riešutų sviesto, grietinės ir sūrio masės. Ant viršaus užberkite 2 stiklines aviečių ir sudėkite likusius sausainius. Padenkite paskutinį sluoksnį iš likusio kremo, uždenkite formelę maistine plėvele ir pastatykite į šaldytuvą 8-10 valandų. Kai pyragas pilnai sušals, nuimkite plėvelę, papuoškite pyrago viršų avietėmis, cukraus pudra ir tarkuotu šokoladu.