Bulviniai ežiukai

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Kiaušinis - 1 vienetas, Miltai - 0.5 stiklinės.

Bulves nuskusk ir sutarkuok. Į gautą masę įmaišyk kiaušinį bei miltus ir pagardink druska. Iškepk apvalios formos bulvinius blynelius. Kad blyneliai atrodytų kaip ežiukai, iš sūrio pagamink jiems galvytes (kraštelius apipjaustyk, o per vidurį palik skylutes, kurios atstos akytes). Papuošimui naudok salotų lapus ir plonai pjaustytą sūrį ir morkas (arba kitus ingridientus). Vietoje bulvinių blynų galima kepti blynelius iš cukinijos ar aguročio, arba kotletukus iš maltos mėsos.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.