Bulviniai krepšeliai su mėsa
Ingredientai: Trintos bulvės - 400 gramai, Miltai - 500 gramai, Sviestas/margarinas - 200 gramai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Šaltas vanduo - 200 mililitrai, Ryžiai - 100 gramai, Faršas - 250 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Paprikos milteliai.
Iš miltų, trintų bulvių, minkšto margarino arba sviesto ir kepimo miltelių padarykite tešlą, padėkite atvėsti į šaldytuvą. Išvirkite ryžius, perliekite šaltu vandeniu. Apkepinkite smulkintą svogūną. Sumaišykite faršą su svogūnu, pabarstykite druska, prieskoniais, įmuškite kiaušinį, sudėkite kitus komponentus, gerai išmaišykite. Padalinkite tešlą į 20 dalių, iškočiokite paplotėlius, padarykite krepšelius, įdėkite po 3-4 šaukštus faršo ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.