Bulviniai krepšeliai su mėsa

Ingredientai: Trintos bulvės - 400 gramai, Miltai - 500 gramai, Sviestas/margarinas - 200 gramai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Šaltas vanduo - 200 mililitrai, Ryžiai - 100 gramai, Faršas - 250 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Paprikos milteliai.

Iš miltų, trintų bulvių, minkšto margarino arba sviesto ir kepimo miltelių padarykite tešlą, padėkite atvėsti į šaldytuvą. Išvirkite ryžius, perliekite šaltu vandeniu. Apkepinkite smulkintą svogūną. Sumaišykite faršą su svogūnu, pabarstykite druska, prieskoniais, įmuškite kiaušinį, sudėkite kitus komponentus, gerai išmaišykite. Padalinkite tešlą į 20 dalių, iškočiokite paplotėlius, padarykite krepšelius, įdėkite po 3-4 šaukštus faršo ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.