Bulviniai krepšeliai su mėsa

Ingredientai: Trintos bulvės - 400 gramai, Miltai - 500 gramai, Sviestas/margarinas - 200 gramai, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Šaltas vanduo - 200 mililitrai, Ryžiai - 100 gramai, Faršas - 250 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Paprikos milteliai.

Iš miltų, trintų bulvių, minkšto margarino arba sviesto ir kepimo miltelių padarykite tešlą, padėkite atvėsti į šaldytuvą. Išvirkite ryžius, perliekite šaltu vandeniu. Apkepinkite smulkintą svogūną. Sumaišykite faršą su svogūnu, pabarstykite druska, prieskoniais, įmuškite kiaušinį, sudėkite kitus komponentus, gerai išmaišykite. Padalinkite tešlą į 20 dalių, iškočiokite paplotėlius, padarykite krepšelius, įdėkite po 3-4 šaukštus faršo ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 15 minučių.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

10,00 €
25,00 €
12,00 €
122 | 6 - 7 m.