Bulvinis vyniotinis su grybais
Ingredientai: Miltai - 180 gramai, Bulvės - 3 vienetai, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 2 vienetai, Pievagrybiai - 300 gramai, Svogūnai - 2 vienetai, Maskarponės sūris - 100 gramai, Mairūnas - 1 žiupsnelis, Maltos paprikos - 1 žiupsnelis, Aug.
Stambiai sutarkuokite 2 bulves, sumaišykite su druska, cukrumi, persijotais miltais ir 1 kiaušiniu. Grybus nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite, susmulkinkite nuluptus svogūnus. Apkepkite aliejuje svogūnus, tada sudėkite grybus ir kepkite, kol išgaruos visas skystis. Įberkite druskos ir prieskonių. Likusią bullvę nuskuskite, išvirkite ir sutrinkite kartu su Maskarponės sūriu. Pabarstykite stalą miltais, iškočiokite tešlą, aptepkite sūrio ir bulvių mase, ant viršaus paskleiskite grybus ir svogūnus, lengvai paslėkite šaukštu. Susukite vyniotinį, užlenkite galus į vidų, aptepkite plaktu kiaušiniu. Skardą išklokite kepimo popieriumi, kepkite vyniotinį 170 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.