Bulvių apkepas su mėsa ir raugintais kopūstais

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Faršas - 1 kilogramas, Rauginti kopūstai - 500 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys - 250 mililitrai, Grietinė - 200 gramai, .

Apkepinkite faršą, svogūną ir česnaką, pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį. Bulves nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Padažui sultinį sumaišykite su grietine, kiaušiniais ir tarkuotu sūriu. Kepimo formą ištepkite sviestu, sluoksniuokite bulves, faršą ir kopūstus. Užpilkite padažu. Kepkite apie valandą vidutinio karštumo orkaitėje.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.