Bulvių apkepas su mėsa ir raugintais kopūstais
Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Faršas - 1 kilogramas, Rauginti kopūstai - 500 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Sultinys - 250 mililitrai, Grietinė - 200 gramai, .
Apkepinkite faršą, svogūną ir česnaką, pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį. Bulves nuskuskite ir supjaustykite griežinėliais. Padažui sultinį sumaišykite su grietine, kiaušiniais ir tarkuotu sūriu. Kepimo formą ištepkite sviestu, sluoksniuokite bulves, faršą ir kopūstus. Užpilkite padažu. Kepkite apie valandą vidutinio karštumo orkaitėje.