Cukinijos apkepas

Ingredientai: Cukinija - 1 kilogramas, Svogūnai - 2 galvos, Fermentinis sūris - 100 gramai, Druska - 2 žiupsneliai, Juodieji pipirai - 2 žiupsneliai, Grietinė - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 6 vienetai, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai.

Cukiniją supjaustyti kubeliais, svogūnus – plonais griežinėliais, o sūrį – sutarkuoti. Kiaušinius išplakti su grietine, prieskoniais ir aliejumi. Kiaušinių plakinį sumaišyti su daržovėmis ir sūriu. Visą masę supilti į sviestu pateptą kepimo skardą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-35 minutes.

Susiję straipsniai

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“

Mini picos su alyvuogėmis „Vorai“ idealiai tiks Helovynui ar teminiam vakarėliui.

Sluoksniuotos tešlos bandelės su dešrele „Mumijos“

Helovynui ar teminiam vakarėliui puikiai tiks lengvai paruošiamas užkandis - bandelės su dešrele „Mumijos“.

Trapūs sausainiai „Raganų pirštai“

Šiurpiai atrodantys, tačiau tikrai lengvai pagaminami sausainiai „Raganų pirštai“ tiks Helovynui ar teminiam šiurpiam vakarėliui.