Cukriniai migdolai

Ingredientai: Migdolų - 2 saujos, cukraus - 150 gramai, Cinamono - 1 valgomasis šaukštas, Vandens - 100 mililitrai.

Cukrų sumaišykite su cinamonu, berkite į keptuvę, užpilkite vandeniu ir kaitinkite iki užvirimo. Tuomet suberkite migdolus ir maišant virinkite iki kol dalis skysčio nugaruos, o cukrus virs sirupu (apie 15-20 minučių) Sirupu aplipusius migdolus išverskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, šakute tolygiai paskleiskite ir palikite visiškai atvėsti. Taip galima cukruoti ir kitus riešutus.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.