Cukriniai migdolai

Ingredientai: Migdolų - 2 saujos, cukraus - 150 gramai, Cinamono - 1 valgomasis šaukštas, Vandens - 100 mililitrai.

Cukrų sumaišykite su cinamonu, berkite į keptuvę, užpilkite vandeniu ir kaitinkite iki užvirimo. Tuomet suberkite migdolus ir maišant virinkite iki kol dalis skysčio nugaruos, o cukrus virs sirupu (apie 15-20 minučių) Sirupu aplipusius migdolus išverskite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, šakute tolygiai paskleiskite ir palikite visiškai atvėsti. Taip galima cukruoti ir kitus riešutus.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.