Dubenėliuose troškinta sorų košė

Ingredientai: Sorų kruopos - 200 gramai, Vanduo - 1 lapas, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Pienas - 100 mililitrai.

Kruopščiai perplaukite soras ir suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 5-6 min. Nupilkite vandenį ir sudėkite soras į keraminius indelius. Įdėkite sviesto, įpilkite pieno arba grietinėlės, gerai išmaišykite, uždenkite dangteliu ir įstatykite į 150 laipsnių temperatūros orkaitę. Palaikykite 8-10 min. Patiekite tuose pačiuose karaminiuose indeliuose.

Susiję straipsniai

Pikantiški varškės sausainiai su sūriu ir žolelėmis

Šie minkštutėles bandeles primenantys sausainiai skanūs vieni, tačiau jie taip pat puikiai tiks prie sriubos ar salotų.

Vištienos suktinukai su daržovėmis ir šonine

Sultingi, kvapnūs ir skonio kupini vištienos suktinukai, įdaryti daržovėmis ir apsukti šonine bei iškepti orkaitėje.

Vištienos salotos su vynuogėmis ir riešutais

Šiose salotose puikiai susijungia švelnus vištienos skonis, vynuogių saldumas, obuolių gaivumas, lengvas salierų aitrumas ir riešutų traškumas.

Skelbimai

10,00 €
25,00 €
12,00 €
122 | 6 - 7 m.