Faršu įdaryta kepta bulvė
Ingredientai: Didelės bulvės - 2 vienetai, Faršas - 200 gramai, Svogūnas - 1 vienetas, česnako skiltele - 1 vienetas, marinuotas agurkas - 1 vienetas.
Bulves nulupkite ir išpjaukite jų vidų. Jei patiekalas gaminamas vasarą, kai bulvės šviežios - kepti galima su lupenomis. Morkas sutarkuokite, svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje. Faršą pagardinkite prieskoniais ir sumaišykite su keptomis morkomis,svogūnais ir česnaku. Bulvių vidų pagardinkite specialiais bulvių prieskoniais, uždėkite kelis griežinėlius marinuoto agurkėlio ir įdarykite faršu. Paruoštą patiekalą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 20-30 minučių. Prieš baigiant kepti, ant bulvių uždėkite tarkuoto sūrio sumaišyto su majonezu. Pakepkite dar kelias minutes, kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Bulvių viršų galite papuošti smulkintais svogūnų laiškais.