Gaivios kukurūzų ir agurkų salotos

Ingredientai: Didelė skardinė konservuotų kukurūzų - 1 vienetas, Ilgavaisis agurkas - 0.5 vieneto, Ridikėliai - 5 vienetai, Krapų šakelės - 2 vienetai, Citrinų sultys - 1 valgomasis šaukštas, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis.

Kukurūzus perplaukite ir palikite, kad šiek tiek apdžiūtų. Agurką perpjaukite perpus ir supjaustykite riekelėmis. Ridikėlius sutarkuokite arba smulkiai supjaustykite. Jiegu ridikėlių sezonas pasibaigęs, tai juos galite pakeisti raudonuoju svogūnu. Krapus smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite, salotas pagardinkite druska, užtaisykite aliejumi ir citrinų sultimis. Šios salotos puikiai tiks prie keptos paukštienos, mėsos ar žuvies, šašlykų.

Susiję straipsniai

Bešamelio padažas su sūriu

Mornė (pranc. Mornay) padažas yra sūriu pagardintas bešamelio padažas.

Klasikinis bešamelio padažas

Bešamelio padažas yra vienas iš penkių pagrindinių prancūziškų padažų, kurie sudaro klasikinės prancūzų virtuvės pagrindą.

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Skelbimai

10,00 €
34 | 6 | XS
15,00 €
36 | 8 | S
14,00 €
34 | 6 | XS
7,00 €
38 | 10 | S