Greitas šokoladinis pyragas
Ingredientai: Šokoladas - 200 gramai, Sviestas - 180 gramai, Cukrus - 200 gramai, Vanilinis cukrus - 1 žiupsnelis, Kiaušiniai - 6 vienetai, Soda/kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 230 gramai, Varškė - 600.
Ištirpinkite karšto vandens vonelėje (arba mikrobangų krosnelėje) sulaužytą gabaliukais šokoladą ir sviestą, išplakite su cukrumi, vanilinu, 4 kiaušiniais, kepimo milteliais ir druska. Įmaišykite miltus. Išplakite likusius kiaušinius, truputį cukraus ir varškę į vientisą masę. Ištepkite kepimo skardą riebalais, supilkite pusę tešlos, tada - varškės masę, galiausiai - likusią tešlą. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, patikrindami mediniu pagaliuku. Prieš patiekiant galima papuošti šokoladine glazūra.