Įdaryta vištiena

Ingredientai: Vištienos blauzdelės - 4 vienetai, Kiaulienos faršas - 300 gramai, Kiaušinis - 1 vienetas, Džiovinti grybai - 50 gramai.

Blauzdeles išneriame iš odeles ir nukertame kaulą palikdami galiuką su visa oda. Išverdame džiovintus grybus ir sumalame. Iš vištienos pašaliname kaulus ir sumalame mėsą. Įdedame truputį kiaulienos faršo ir maltus grybus. Įmušame kiaušinį, įberiame prieskonius ir viską gerai išmaišę prikemšame odeles. Dedame į 180 laipsnių orkaitę ir kepame apie 40 min.

Susiję straipsniai

Naminis Dubajaus šokoladas

Pasaulis eina iš proto dėl Dubajaus šokolado ir už plytelę negaili net ir keliolikos eurų. Tačiau gerokai pigiau jį galite pasigaminti namuose.

Džiovintos slyvos su šonine

Šiame užkandyje puikiai dera slyvų saldumas ir minkštumas bei šoninės sūrumas ir traškumas.

Tuno užtepėlė „Kalėdų vainikas“

Tuno užtepėlę paruošite vos per kelias minutes, o ją sudėję į apskritimo formą ir papuošę krapais bei granatų sėklomis turėsite Kalėdų stalo puošmeną.