Įdarytas moliūgas
Ingredientai: Vidutinio dydžio moliūgas - 1 vienetas, Bulvės - 1 kilogramas, Grybai - 500 gramai, Svogūnai - 3 vienetai, Grietinė - 200 gramai, Mėsa - 500 gramai, Morkos - 2 vienetai.
Moliūgą nuplaukite, nupjaukite virūnę, pašalinkite sėklas. Mėsą supjaustykite kubeliais ir apkepkite. Grybus išvirkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apkepkite sutarkuotas morkas ir pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Nuskuskite ir nuplaukite bulves. Į moliūgą sluoksniais (iš viso po 2 sluoksnius) dėkite mėsą, grybus ir apkeptas daržoves, kiekvieną sluoksnį pabarstykite druska. Užpilkite grietine. Skardoje aplink moliūgą išdėliokite bulves, apšlakstykite jas aliejumi. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40-45 minutes.