Įdaryti krepšeliai prie vyno

Ingredientai: Petražolės - 1 pundelis, Česnakai - 1 skiltelė, Mascarpone sūris - 150 gramai, Krapai - 1 pundelis, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Pyragėliai - 24 vienetai, Sraigės - 24 vienetai, Salotos - 5 lapai.

Petražoles ir krapus smulkiai sukapoti. Žalumynus įmaišyti į maskarpone sūrį, pagardinti druska ir maltais juodaisiais pipirais. Česnaką sugrūsti ir taip pat įmaišyti į kremą. Sluoksniuotos tešlos pyragėlius arba krepšelius iškepti kaip nurodyta ant pakuotės. Juos kepti dažniausiai reikia apie 10 minučių. Ant kiekvieno sluoksniuoto ir jau iškepto pyragėlio dedame po sluoksnį kremo, ant viršaus uždedame po konservuotą sraigę. Papuošimui naudojau salotų lapus, kuriuos prieš dedant, nudažiau raudonais maistiniais dažais. Papuošimui tinka praktiškai visi Jūsų mėgstami žalumynai. Pradžiuginsite svečius skaniu ir įdomiu užkandžiu.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.