Įdaryti krepšeliai
Ingredientai: Miltai - 250 gramai, Sviestas - 70 gramai, Druska - 0 žiupsneliai, Šiltas vanduo - 125 mililitrai, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Slyvos džiovintos - 200 gramai, Varškė - 300 gramai, Cukrus - 120 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Kukurūzų k.
Miltus, sviestą, druską ir vandenį sumaišykite, kad gautųsi kieta tešla. Iš tešlos suformuokite rutulį, patepkite aliejumi, dubenyje uždenkite rankšluoščiu ir palikite valandai. Slyvas supjaustyti plonomis riekelėmis. Varškę ištrinti su cukrumi, kiaušiniais, vaniliniu pudingu, krakmolu. Atsargiai įmaišyti sutrupintus sausainius. Tešlą plonai iškočioti, supjaustyti keturkampiais gabalėliais. Į kiekvieno vidų dėti varškės įdaro, pjaustytų slyvų ir paėmus už kampų dėti į keksiukų formeles. Kepti apie 40 min. 190 - 200 laipsnių orkaitėje.