Jautienos kepsneliai

Ingredientai: Jautienos išpjova - 500 gramai, Česnakas - 3 skiltelės, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Paprika - 1 vienetas, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas.

Supjaustykite mėsą maždaug 1-1,5 cm storio kepsneliais, įtrinkite česnaku, pabarstykite druska, pipirais ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje. Mėsa iš vidaus turi būti blyškiai rausva. Išgriebkite kepsnelius, į tą patį aliejų sudėkite supjaustytą svogūną ir papriką, troškinkite 10 minučių. Sudėkite į 4 dalis perpjautus pomidorus ir dar šiek tiek patroškinkite. Sudėkite viską ant kepsnelių, patiekite su bulvių koše arba salotomis.

Susiję straipsniai

Kokosinis tortas „Raffaello“

Nuostabaus skonio ir dailus tortas, kurį pagaminti lengviau nei atrodo!

Džiovintos obuolių juostelės (obuolių oda)

Siūlome namuose pasigaminti saldainius ar guminukus primenančios vaisių odos iš obuolių.

Braškiniai grietinėlės ledai

Siūlome namuose pasigaminti braškinius grietinėlės ledus, kuriems reikės tik braškių, grietinėlės, pieno ir cukraus.