Jautienos vyniotinis su vištiena
Ingredientai: Jautienos sprandinė - 700 gramai, Vištienos filė - 300 gramai, Česnakas - 3 skiltelės.
Sprandinę pamuškite, kad būtų vienodo storio. Pabarstykite druska ir mėsos prieskoniais. Vištieną supjaustykite, taip pat pamuškite ir pabarstykite vištienos prieskoniais bei druska. Vištieną sudėkite ant jautienos, susukite, kraštus prismeikite dantų krapštukais. Apvyniokite paprastu siūlu, krapštukus išimkite. Žolelių, česnakų ir druskos mišiniu aptepkite vyniotinį. Apvyniokite folija (dviem sluoksniais), įkiškite į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepkite apie 2 valandas. Atvėsinkite folijoje ir padėkite į šaldytuvą. Nuimkite foliją ir siūlus, vyniotinį supjaustykite riekutėmis.